Perustulon aika Johanna Perkiö

ISBN:

Published: May 1st 2012

Paperback

128 pages


Description

Perustulon aika  by  Johanna Perkiö

Perustulon aika by Johanna Perkiö
May 1st 2012 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 128 pages | ISBN: | 5.17 Mb

Perustulo on välttämätön uudistus. Miten se toteutetaan? Millainen on yhteiskunta, jossa maksetaan riittävä perustulo jokaiselle? Lennähtääkö nuoriso perustulon turvin surffaamaan Balille? Murskaantuuko ay-liikkeen neuvotteluvoima tai saakoMorePerustulo on välttämätön uudistus. Miten se toteutetaan? Millainen on yhteiskunta, jossa maksetaan riittävä perustulo jokaiselle?

Lennähtääkö nuoriso perustulon turvin surffaamaan Balille? Murskaantuuko ay-liikkeen neuvotteluvoima tai saako hyvinvointivaltio lopullisen saattohoidon? Poistuvatko ihmisten syrjintä ja kontrolli? Kuinka tulevaisuuden perustulon yhteiskunta tukee luovuutta, yritteliäisyyttä, ihmisten oikeuksia tai ympäristön kestävyyttä?Perustulon aika -pamfletissa etsitään keinoja perustulon toteuttamiseen Suomessa. Kirjan kahdessatoista asiantuntija-artikkelissa perustulon idea viedään yleistasoista esittelyä pidemmälle.

Niissä käsitellään muun muassa perustulon vaikutuksia sosiaali- ja työllisyyspolitiikkaan, sukupuolten tasa-arvoon, yrittäjyyteen ja luovaan alaan, sen toteuttamisen tiellä olevia esteitä ja keinoja niiden ylittämiseen, rahoitusvaihtoehtoja sekä erilaisia perustuloyhteiskunnan visioita. Kirjoittajina Jouko Kajanoja, Laura Tuominen, Simo Ruottinen, Johanna Perkiö, Jukka Peltokoski, Tero Toivanen, Mikko Jakonen, Pertti Honkanen, Jussi Ahokas, Jan Otto Andersson, Ville Ylikahri, Kaisu Suopanki ja Ville-Veikko Pulkka.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Perustulon aika":


nikefreerun3salecalifornia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us