Het goud der inkas (Dirk Pitt, #12) Clive Cussler

ISBN: 9789044927139

Published:

Paperback

413 pages


Description

Het goud der inkas (Dirk Pitt, #12)  by  Clive Cussler

Het goud der inkas (Dirk Pitt, #12) by Clive Cussler
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 413 pages | ISBN: 9789044927139 | 5.50 Mb

Peru, hoog in het Andesgebergte. Een archeologische expeditie raakt in grote paniek als twee duikers, die in de onheilspellende diepte van een oude bron zijn afgedaald, niet meer naar boven komen. Dirk Pitt, die toevallig in de buurt is, hoort deMorePeru, hoog in het Andesgebergte. Een archeologische expeditie raakt in grote paniek als twee duikers, die in de onheilspellende diepte van een oude bron zijn afgedaald, niet meer naar boven komen.

Dirk Pitt, die toevallig in de buurt is, hoort de noodkreet over de radio en schiet te hulp. Hij kan niet weten dat hij door zijn impulsieve hulpactie een gevaarlijke, nietsontziende tegenstander in de wielen rijdt...Pitt raakt verstrikt in de netten van een bende gewelddadige kunstsmokkelaars, die de legendarische schatten van de Inkas op het spoor is. Voortgedreven door een brandende hebzucht en bloeddorstige wraakgevoelens jegens Dirk Pitt, zetten de rovers alles op alles om te voorkomen dat deze de eeuwenoude, onnoemelijk kostbare Inkaschat onder hun neus wegkaapt.

Iedereen die hun plannen durft te dwarsbomen moet worden geëlimineerd...Tegen het decor van een gigantische schatkamer, een wild stromende ondergrondse rivier en uitputtingstochten door onherbergzame jungles begint een spectaculaire race tegen de klok. Pitt is vastbesloten het misdaadsyndicaat ten val te brengen. Hij zal echter al zijn intellect, inventiviteit en onvermoede reserves moeten aanwenden om ook dit keer het recht te laten zegevieren...Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Het goud der inkas (Dirk Pitt, #12)":


nikefreerun3salecalifornia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us