Veiene møtes (Morshjerte, #19) Anne-Lise Boge

ISBN:

Published: 2012

Mass Market Paperback

252 pages


Description

Veiene møtes (Morshjerte, #19)  by  Anne-Lise Boge

Veiene møtes (Morshjerte, #19) by Anne-Lise Boge
2012 | Mass Market Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 252 pages | ISBN: | 10.38 Mb

I Morshjerte 19 vil to sterke kvinner og hovedpersoner endelig møte hverandre – Mali fra Arvesynd og Maren fra Morshjerte. Dette er et møte du ikke vil gå glipp av! Det er duket for nye intriger, store hendelser og nye utfordringer!Maren har fått nokMoreI Morshjerte 19 vil to sterke kvinner og hovedpersoner endelig møte hverandre – Mali fra Arvesynd og Maren fra Morshjerte. Dette er et møte du ikke vil gå glipp av! Det er duket for nye intriger, store hendelser og nye utfordringer!Maren har fått nok av halvsannheter og hemmelighetskremmeri, og bestemmer seg for å rydde opp i livet sitt.

Hun snakker ut med Johannes, og tar et dramatisk oppgjør med moren og tante Emma. Men å fortelle vesle Oda sannheten, er ikke like lett. Maren tyr til sin faste løsning på problemene – hun skyver dem foran seg.En dag drar hun og Trond innover i dalen for å kjøpe en vevnad av den kjente vevkunstneren Mali Stornes.– Velkommen, smilte hun og rakte frem hånden. – E er Mali Stornes.– E er Maren Bredli Lia, sa Maren og grep hånden hennes, – og det her er mannen min, Trond Lia.

Mang takk for at vi fekk komma.– Det er no berre triveleg, sa Mali. Hun satte det brune blikket i Trond og smilte til ham. – Mannen min, Håvard, kjem straks ut. Vi tenkt at du kan hende heller villa sjå deg litt om på garden, mens e viser kona di ka e har av vevnad og annet.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Veiene møtes (Morshjerte, #19)":


nikefreerun3salecalifornia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us