Vatreno krštenje (Saga o Vešcu #3) Andrzej Sapkowski

ISBN:

Published:

Paperback

366 pages


Description

Vatreno krštenje (Saga o Vešcu #3)  by  Andrzej Sapkowski

Vatreno krštenje (Saga o Vešcu #3) by Andrzej Sapkowski
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 366 pages | ISBN: | 3.27 Mb

Peti deo Sage o vešcuMeđunarodni bestseler serijal prema kojem je osmišljena planetarno popularna kompjuterska igra The WitcherGeralt se oporavlja u Brokilonskoj šumi nakon okršaja u Tanedu, u kojem se odigrala strašna bitka između magova. Ali on štoMorePeti deo Sage o vešcuMeđunarodni bestseler serijal prema kojem je osmišljena planetarno popularna kompjuterska igra The WitcherGeralt se oporavlja u Brokilonskoj šumi nakon okršaja u Tanedu, u kojem se odigrala strašna bitka između magova. Ali on što pre mora da stane na noge i nastavi potragu za Ciri.

U Brokilonu se upoznaje s devojkom Milvom, lovcem i odličnim strelcem, koja kreće s njim u Nilfgard. Tokom opasnog puta na kojem rat preti sa svih strana a gradovi gore u plamenu, oni sreću zanimljive likove – grupu patuljaka, vampira Redžisa , ali i Kahira, zloglasnog Crnog jahača koji pohodi Cirine snove. Za to vreme, Ciri se pridružuje društvu mladih buntovnika koji sebe nazivaju Pacovima, a nju prozivaju Falka. Ciri ne samo što počinje da ubija s njima već za bivšu princezu ubijanje ubrzo postaje opsesija.Vatreno krštenje je peta od sedam knjiga Sage o vešcu, koju sačinjavaju dve zbirke pripovedaka i pet romana.

Saga je postala bestseler ne samo u autorovoj rodnoj Poljskoj već i širom sveta. Prevedena je na brojne svetske jezike, a na osnovu nje su nastale TV serija i čuvena kompjuterska igra The Witcher.„Saga se nastavlja nesmanjenom žestinom! Vrtoglavi događaji prikovaće vašu pažnju, a likovi će nastaviti da vas fasciniraju.”Fantasy FanEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Vatreno krštenje (Saga o Vešcu #3)":


nikefreerun3salecalifornia.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us